Ervaringen

Hieronder vind je referenties en ervaringen van gezinnen waar ik als kraamverzorgende zorg heb mogen leveren. Ben ik ook bij jou/jullie geweest en willen jullie graag een reactie achter laten? Leuk, ik hoor graag hoe jullie de kraamweek hebben ervaren! Onderaan deze pagina kun je reageren (eventueel met een foto). Veel leesplezier en bedankt voor de leuke berichten!

De laatste opmerking moet worden goedgekeurd.
2 antwoorden
 1. Martijn, Iris, James, Scottie en Parker zegt:

  Na mijn bevalling van ons derde kindje, Parker, heeft Saskia ons geholpen in de kraamweek en wat waren we onwijs blij met haar! Saskia is zorgzaam, hulpvaardig, lief en er was direct een klik. Ze maakte, op een hele positieve manier, direct onderdeel uit van het gezin en zorgde niet alleen supergoed voor Parker en mij (ik mis nog steeds de heerlijke, gezonde ontbijtjes op bed 😉 ), maar wist ook de rest draaiende te houden. Ze speelde met de andere twee kinderen, betrok ze echt bij bijvoorbeeld het wegen en in badje doen van Parker, ze gaf aandacht aan de hond en verzorgde het huishouden. Wij kunnen Saskia dan ook van harte aanbevelen aan andere gezinnen, zij maakt je kraamweek speciaal!

  Beantwoorden
 2. Riv zegt:

  Lieve Sas,

  Wat zijn we blij dat jij de kraamverzorgster was tijdens de kraamweek van ons tweede kindje Riv. Ik wilde je eigenlijk ook al bij onze eerste, maar toen was ik helaas te laat. (Tip: vraag Saskia echt zsm, want een groot bureau met 3 wisselingen is echt niet wat je wilt!) Om jou in de kraamweek bij ons te hebben was zó fijn! Het was een compleet andere ervaring dan tijdens onze eerste kraamweek. Je bent ontzettend zorgzaam, lief, je weet van aanpakken, je houdt ondertussen ook nog het huis netjes, je creëert rust, je hebt ook veel aandacht voor in dit geval grote zus Saar van 2 en je bent enorm lief voor het pasgeboren mensje. Je kunt zien en merken dat je dit werk vol passie doet. Het was jammer toen de week erop zat, maar natuurlijk ook goed en het hoort erbij. Dat geeft wel aan hoe fijn we het hebben gehad. Je was een super fijne aanwezigheid in het gezin. Heel erg bedankt voor de geweldige kraamweek!

  Veel liefs en knuffels,

  Lars, Evelien, Saar & Riv

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Wil jij ook jouw ervaring met Kraamzorg Saskia delen?
Leuk! Beschrijf hier hoe het jullie is bevallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


The maximum upload file size: 64 MB.
You can upload: image, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Copyright Kraamzorg Saskia - Ontwikkeld door RUYSINK.